SUŠAČI

DS-2 serija

Nova serija DS-2 sadrži visoko učinkovit aluminijski izmjenjivač topline, koji minimizira gubitke u rashladnom ciklusu i istovremeno koristi manje količine rashladnog sredstva u odnosu na uspoređivane modele. Potrošnja energije je također minimalna, što pogonske troškove čini izuzetno niskim. Svi modeli u novoj seriji standardno su opremljeni digitalnim upravljanem, a pored svoje vrhunske energetske učinkovitosti, novi modeli DS-2 imaju i impresivno nisku razinu emisije CO2. Izrađeni su da rade na 50 i 60 Hz (230 V) i kao takvi se mogu koristiti u cijelom svijetu. Za modele s kapacitetom od 2,6 m3 / min ili više, dostupna je dodatna mogućnost uštede energije koja dodatno smanjuje potrošnju energije u radu s manjim opterećenjem.

PROIZVOD: Hladni sušač s dvostrukim frekvencijama

PREDNOSTI:

– najbolje od njemačkog inženjerstva

– najbolja energetska učinkovitost u svojoj klasi

– digitalno upravljanje

– minimalni pogonski troškovi

– vrlo malo održavanja

DS serija

Uz upravljanje učinkovitosti, DS osigurava izuzetno ekonomično sušenje komprimiranim zrakom. Vrlo niski gubici tlaka, zahvaljujući većim komponentama, spriječavaju suvišnu kompresiju, što rezultira uštedom energije od šest posto za svaki bar tlaka. Zaslon potrošnje energije također pomaže korisniku da u potpunosti iskoristi ogromne potencijalne uštede za suhi komprimirani zrak na najučinkovitiji način.

PROIZVOD: Hladni sušač do 180 m³ / min

DM…V serija

Jednostavna instalacija i bez dodatnih napora. Sušač s membranom BOGE snižava točku rosišta na između 20 i 55 Kelvina. Naše membranske sušilice jedva da trebaju dodatni prostor i ne zahtijevaju druge električne priključke. Trošak montaže je također minimalan. U idealnom slučaju, BOGE membranska sušilica treba biti postavljena između kompresora i spremnika ili kao priključni sušač.

PROIZVOD: Membranski sušač

DAZ serija

Izuzetno suh zrak s adsorpcijskim sušačima serije DAZ: u prehrambenoj, kemijskoj, farmaceutskoj i sličnim industrijama ponekad je potreban izrazito suh zrak (tj. niži od točke rosišta). To je omogućeno adsorpcijskim sušačem s točkom rosišta od -40 °C (opcionalno -70 ° C). Iskoristite prednost BOGE-ovog adsorpcijskog hladnog sušača koji regenerira djelomični tok suhog komprimiranog zraka paralelno s adsorpcijskim sredstvom.

PROIZVOD: Adsorpcijske sušač

DACZ serija

Sa serijom BOGE DACZ spojili smo adsorpcijski sušač DAZ i adsorpciju aktivnim ugljenom. Uz točku rosišta od -40 ° C (opcionalno -70 ° C), ova serija vam omogućuje smanjenje sadržaja ulja u komprimiranom zraku na 0,003 mg / m³.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač, regeneracija bez topline i adsorber s aktivnim ugljenom

DAV serija

Adsorpcijski sušač s regeneracijom topline DAV osigurava suhi zrak s točkom rosišta od -40 ° C ili -70 ° C. To je potrebno, na primjer, u industriji elektronike i hrane, ali i u pivovarama. U toplinski-regenerativnim adsorpcijskim sušačima gotovo se ne gubi komprimirani zrak regeneriranjem i ponovnim hlađenjem, jer se izvana regenerira zagrijanim zrakom koji pod tlakom prolazi kroz adsorpcijsko sredstvo. Na ovaj način, adsorpcijski sušač BOGE DAV serije je energetski učinkovit i pouzdan.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač, vanjska grijana regeneracija i vakuumsko hlađenje

DH serija

Visokotlačni sušač s hladnim komprimiranim zrakom serije DH posebno je energetski učinkovit. S maksimalnim tlakom do 50 bara, izuzetno mali gubici tlaka mogu vam uštedjeti značajne troškove u radu. Visokotlačni sušač s hladnim komprimiranim zrakom serije DH predstavlja maksimum učinkovitosti.

PROIZVOD: Visokotlačni sušač do 23 m³ / min

DASZ-P serija

Želite li učinkovito i pouzdano stvoriti komprimirani zrak za najosjetljivije potrebe? Pomoću procesnih jedinica serije DASZ-P možete stvoriti zrak za disanje i za industrijske i za medicinske svrhe. Zahvaljujući integriranim filterima, te deterdžentu i katalizatoru, dobiveni zrak za disanje ispunjava, između ostalih kriterija, standarde Pharmacopée Européenne.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač zraka za udisanje