SUŠAČI

BOGE sušači izuzetno ekonomično suše komprimirani zrak s niskum gubitcima tlaka.

DAZ serija

Izuzetno suh zrak s adsorpcijskim sušačima serije DAZ: u prehrambenoj, kemijskoj, farmaceutskoj i sličnim industrijama ponekad je potreban izrazito suh zrak (tj. niži od točke rosišta). To je omogućeno adsorpcijskim sušačem s točkom rosišta od -40 °C (opcionalno -70 ° C). Iskoristite prednost BOGE-ovog adsorpcijskog sušača s hladnom regeneracijom koji regenerira djelomični tok suhog komprimiranog zraka paralelno s adsorpcijskim sredstvom.

PROIZVOD: Adsorpcijske sušač s hladnom regeneracijom

Više >

DACZ serija

Sa DACZ serijom BOGE je spojio adsorpcijski sušač DAZ i adsorpciju aktivnim ugljenom. Uz točku rosišta od -40 ° C (opcionalno -70 ° C), ova serija vam omogućuje smanjenje sadržaja ulja u komprimiranom zraku na 0,003 mg / m³.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač, hladna regeneracija i adsorber s aktivnim ugljenom

Više >

DAV-2 serija

BOGE adsorpcijski sušač komprimiranog zraka DAV-2 serije

Adsorpcijski sušač s regeneracijom topline DAV-2 osigurava suhi zrak s točkom rosišta od -20 ° C ili -70 ° C. To je potrebno, na primjer, u elektroindustriji, prehrambenoj industriji, ali i u pivovarama. U toplinski-regenerativnim adsorpcijskim sušačima gotovo se ne gubi komprimirani zrak regeneriranjem i ponovnim hlađenjem, jer se regenerira zrakom iz okoline koji se zgarijava i pod tlakom prolazi kroz adsorpcijsko sredstvo. Na ovaj način, adsorpcijski sušač BOGE DAV-2 serije je energetski učinkovit i pouzdan.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač, vanjska topla regeneracija i vakuumsko hlađenje

Više >

DH-2 serija

BOGE sušač DH-2 serije

DH-2 serija može se pohvaliti posebno niskim razinama potrošnje energije i ekstremno niskim gubicima tlaka. Time su dva vodeća faktora troškova kod sušenja komprimiranog zraka smanjena na minimum. Serija DH-2 također dokazuje da je vrhunski standard kada je u pitanju održivost – koriste se samo visokokvalitetni rashladni fluidi koji ne utječu na ozon.

PROIZVOD: Visokotlačni sušač do 50 bar

Više >

DASZ-P serija

Želite li učinkovito i pouzdano stvoriti komprimirani zrak za najosjetljivije potrebe? Pomoću procesnih jedinica serije DASZ-P možete stvoriti zrak za disanje i za industrijske i za medicinske svrhe. Zahvaljujući integriranim filterima, te deterdžentu i katalizatoru, dobiveni zrak za disanje ispunjava, između ostalih kriterija, standarde Pharmacopée Européenne.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač zraka za udisanje

Više >

DM…V serija

Jednostavna instalacija i bez dodatnih napora. BOGE Membranski sušač snižava točku rosišta na između 20 i 55 Kelvina. Ovi sušači jedva da trebaju dodatni prostor i ne zahtijevaju druge električne priključke. Trošak montaže je također minimalan. U idealnom slučaju, BOGE membranski sušač treba biti postavljena između kompresora i spremnika ili kao priključni sušač.

PROIZVOD: Membranski sušač

Više >

DS-2 serija

Nova serija DS-2 sadrži visoko učinkovit aluminijski izmjenjivač topline, koji minimizira gubitke u rashladnom ciklusu i istovremeno koristi manje količine rashladnog sredstva u odnosu na uspoređivane modele. Potrošnja energije je također minimalna, što pogonske troškove čini izuzetno niskim. Svi modeli u novoj seriji standardno su opremljeni digitalnim upravljanem, a pored svoje vrhunske energetske učinkovitosti, novi modeli DS-2 imaju i impresivno nisku razinu emisije CO2. Izrađeni su da rade na 50 i 60 Hz (230 V) i kao takvi se mogu koristiti u cijelom svijetu. Za modele s kapacitetom od 2,6 m3 / min ili više, dostupna je dodatna mogućnost uštede energije koja dodatno smanjuje potrošnju energije u radu s manjim opterećenjem.

PROIZVOD: Dvofrekventni rashladni sušač

PREDNOSTI:

– najbolje od njemačkog inženjerstva

– najbolja energetska učinkovitost u svojoj klasi

– digitalno upravljanje

– minimalni pogonski troškovi

– vrlo malo održavanja

Više:

DS 4-2 do 100-2

DS 120-2 do 350-2

DS 460-2 do 1800-2

DT serija

BOGE DT serija rashladnih sušača

Ono što rashladne sušače iz BOGE serije DT izdvaja je njihova izvanredna učinkovitost: inovativni ‘sve-u-jednom’ aluminijski izmjenjivač topline kombinira komponente izmjenjivač topline zrak/zrak, isparivač i odvod kondenzata. Ove modele obilježava nizak diferencijalni tlak, znatno niska potrošnja energije i stabilna točka rosišta. Svi modeli standardno dolaze s ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom R 513A, koje je u skladu sa zahtjevima Uredbe o F-plinu (EU 517:2014) i osigurava maksimalnu sigurnost opskrbe.

PROIZVOD: Dvofrekventni rashladni sušač

PREDNOSTI:

– stabilna točka rosišta pod pritiskom

– nizak CO2 otisak

– energetski učinkovit

– prikladan za rad na visokim temperaturama okoline

– lako održavanje i servisiranje

Više >