SUŠAČI

BOGE sušači izuzetno ekonomično suše komprimirani zrak s niskum gubitcima tlaka.

DAZ serija

Izuzetno suh zrak s adsorpcijskim sušačima serije DAZ: u prehrambenoj, kemijskoj, farmaceutskoj i sličnim industrijama ponekad je potreban izrazito suh zrak (tj. niži od točke rosišta). To je omogućeno adsorpcijskim sušačem s točkom rosišta od -40 °C (opcionalno -70 ° C). Iskoristite prednost BOGE-ovog adsorpcijskog hladnog sušača koji regenerira djelomični tok suhog komprimiranog zraka paralelno s adsorpcijskim sredstvom.

PROIZVOD: Adsorpcijske sušač

Više >

DACZ serija

Sa DACZ serijom BOGE je spojio adsorpcijski sušač DAZ i adsorpciju aktivnim ugljenom. Uz točku rosišta od -40 ° C (opcionalno -70 ° C), ova serija vam omogućuje smanjenje sadržaja ulja u komprimiranom zraku na 0,003 mg / m³.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač, regeneracija bez topline i adsorber s aktivnim ugljenom

Više >

DAV serija

Adsorpcijski sušač s regeneracijom topline DAV osigurava suhi zrak s točkom rosišta od -40 ° C ili -70 ° C. To je potrebno, na primjer, u industriji elektronike i hrane, ali i u pivovarama. U toplinski-regenerativnim adsorpcijskim sušačima gotovo se ne gubi komprimirani zrak regeneriranjem i ponovnim hlađenjem, jer se izvana regenerira zagrijanim zrakom koji pod tlakom prolazi kroz adsorpcijsko sredstvo. Na ovaj način, adsorpcijski sušač BOGE DAV serije je energetski učinkovit i pouzdan.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač, vanjska grijana regeneracija i vakuumsko hlađenje

Više >

DH-2 serija

BOGE sušač DH-2 serije

DH-2 serija može se pohvaliti posebno niskim razinama potrošnje energije i ekstremno niskim gubicima tlaka. Time su dva vodeća faktora troškova kod sušenja komprimiranog zraka smanjena na minimum. Serija DH-2 također dokazuje da je vrhunski standard kada je u pitanju održivost – koriste se samo visokokvalitetni rashladni fluidi koji ne utječu na ozon.

PROIZVOD: Visokotlačni sušač do 50 bar

Više >

DASZ-P serija

Želite li učinkovito i pouzdano stvoriti komprimirani zrak za najosjetljivije potrebe? Pomoću procesnih jedinica serije DASZ-P možete stvoriti zrak za disanje i za industrijske i za medicinske svrhe. Zahvaljujući integriranim filterima, te deterdžentu i katalizatoru, dobiveni zrak za disanje ispunjava, između ostalih kriterija, standarde Pharmacopée Européenne.

PROIZVOD: Adsorpcijski sušač zraka za udisanje

Više >

DM…V serija

Jednostavna instalacija i bez dodatnih napora. BOGE Membranski sušač snižava točku rosišta na između 20 i 55 Kelvina. Ovi sušači jedva da trebaju dodatni prostor i ne zahtijevaju druge električne priključke. Trošak montaže je također minimalan. U idealnom slučaju, BOGE membranski sušač treba biti postavljena između kompresora i spremnika ili kao priključni sušač.

PROIZVOD: Membranski sušač

Više >

DS-2 serija

Nova serija DS-2 sadrži visoko učinkovit aluminijski izmjenjivač topline, koji minimizira gubitke u rashladnom ciklusu i istovremeno koristi manje količine rashladnog sredstva u odnosu na uspoređivane modele. Potrošnja energije je također minimalna, što pogonske troškove čini izuzetno niskim. Svi modeli u novoj seriji standardno su opremljeni digitalnim upravljanem, a pored svoje vrhunske energetske učinkovitosti, novi modeli DS-2 imaju i impresivno nisku razinu emisije CO2. Izrađeni su da rade na 50 i 60 Hz (230 V) i kao takvi se mogu koristiti u cijelom svijetu. Za modele s kapacitetom od 2,6 m3 / min ili više, dostupna je dodatna mogućnost uštede energije koja dodatno smanjuje potrošnju energije u radu s manjim opterećenjem.

PROIZVOD: Rasladni sušač s dvostrukim frekvencijama

PREDNOSTI:

– najbolje od njemačkog inženjerstva

– najbolja energetska učinkovitost u svojoj klasi

– digitalno upravljanje

– minimalni pogonski troškovi

– vrlo malo održavanja

Više:

DS 4-2 do 100-2

DS 120-2 do 350-2

DS 460-2 do 1800-2

DS serija

Uz upravljanje učinkovitosti, DS osigurava izuzetno ekonomično sušenje komprimiranog zraka. Vrlo niski gubici tlaka, zahvaljujući većim komponentama, spriječavaju suvišnu kompresiju, što rezultira uštedom energije od šest posto za svaki bar tlaka. Zaslon potrošnje energije također pomaže korisniku da u potpunosti iskoristi ogromne potencijalne uštede za suhi komprimirani zrak na najučinkovitiji način.

PROIZVOD: Rasladni sušač do 180 m³ / min

Više >